Kontorshotell i Stockholm – här är fördelarna

23 apr

Kontorshotell är något som blivit trendigt – inte minst i Stockholm. Allt fler företag, både stora och små, väljer en sådan lösning i stället för ett eget kontor. Faktum är att det finns ganska många fördelar med dessa hotell, vilket troligen också är en av anledningarna till att många väljer det. Läs mer om vilka fördelar som finns nedan.

Se mer om kontorshotell i Stockholm här.

Kontorshotell i Stockholm skapar nätverk

På ett kontorshotell arbetar flera företag under ett och samma tak, vilket öppnar upp för nätverkande. Genom att välja en sådan arbetsmiljö i stället för att ha ett eget kontor finns möjligheten att knyta nya spännande kontakter med andra företag i Stockholm – kanske från samma bransch eller i en helt annan. Förutom att det kan vara bra för affärerna så kan det ju dessutom ge nya vänner!

Flexibelt

En annan fördel med att välja ett kontorshotell är att det är väldigt flexibelt. Uppsägningstiderna är generellt korta, vilket kan vara en fördel till exempel när ett företag växer och behöver större kontor. Flera av dom företagshotell som finns i Stockholm riktar sig även till företag med många anställda, så det går alltid att byta upp sig vid behov, lika väl som det givetvis går att byta till mindre om det är det som behövs.

Tidsbesparande

Att ha ett eget privat kontor kan vara väldigt tidskrävande för den som inte har någon annan som sköter ”markservicen”. Genom att hyra in sig på ett kontorshotell finns alltså tid att spara – eller ägna åt den faktiska verksamheten.

Några av dom tidskrävande saker som går att slippa är:

  • Städning
  • Underhåll

Bara en sådan liten sak som att ringa till en eventuell fastighetsägare/hyresvärd när det uppstår problem kan ta mycket onödig tid och den som har ett eget kontor lägger säkert flera timmar i månaden på sådant utan att tänka på det.

Kostnadseffektivt

Sist men inte minst så kan det faktiskt vara kostnadseffektivt att hyra in sig på ett kontorshotell – inte minst i Stockholm. Hyran kan förvisso vara ganska hög men det mesta, så som möbler, brukar ingå.

Lägg där till att kostnader för städning, underhåll och andra nödvändiga köp uteblir så finns en chans att spara in på en del utgifter. Åtminstone finns en chans att gå plus minus noll vad gäller pengar men däremot plus när det kommer till förmåner och vad pengarna faktiskt går till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *