Designa dina egna reklampennor med tryck

22 mar

Att erbjuda reklampennor med tryck på arbetsplatsen till de anställda eller till kunder på till exempel mässan är ett smart marknadsföringsknep. Idag är det enkelt att designa dina egna pennor.

Så designar du dina egna reklampennor med tryck

Här kommer några exempel på val man brukar kunna göra för att skapa unika reklampennor med tryck på:

  • Välj typ av penna – Stiftpennor, bläckpennor eller kanske överstrykningspennor?
  • Välj färg – Välj en färg som matchar företagetsprofil eller en färg som ni tror målgruppen kommer att tycka om.
  • Välj material – Reklampennor idag tillverkas i många olika material, för det miljömedvetna företaget kan pennor i återvunnet papper eller plats vara ett smart val. Likaså pennor gjorda i bambu, bioplast eller naturkork!
  • Välj bläckfärg – Har valet landat på bläckpennor kan man även välja färg på själva bläcket, vanliga färger förutom svart och blått kan vara rött, grönt eller gult.
  • Välj tryck – Sist men inte minst vill man såklart förse reklampennor med tryck. Här kan man till exempel välja att trycka företagets logga eller en slogan. Olika pennor har olika förutsättningar för att tryckas på. På vissa pennor görs trycket på själva pennkroppen medan på andra kan trycket göras på klipset eller till och med på bägge ställen!

Två saker att tänka på!

Större antal kan ge lägre pris! Efter att du skapat designen är det bara att komma fram till hur många som ska beställas. Kom ihåg att priset brukar bli lägre per penna ju fler antal man beställer. Så se därför över vilket behov ni har av reklampennor med tryck på under en längre tid framöver för att minimera risken att ni behöver lägga en beställning snart igen.

Tänk på målgruppen! Ska dina reklampennor används vid en monteraktivitet och ges som gåva till besökare och kunder kan det vara smart att ha några olika sorters pennor att ge bort – allt för att öka chansen att alla hittar en som faller de bäst i smaken. Målet med insatsen är i det avseendet såklart att få så bred spridning som möjligt på reklampennorna med tryck på sig.

Begär offerter! Vill du välja det billigaste alternativet så är det bra att begära offerter för olika företag för att kunna välja ett så lågt pris som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *