Vad erbjuder en säkerhetsdörr från Woodsteel?

28 aug

En säkerhetsdörr ger ett bättre skydd mot både inbrott, höga ljud och brand och allt fler, både bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner, väljer att byta till säkrare dörrar. Ett av företagen som erbjuder just säkerhetsdörrar heter Woodsteel och har varit aktivt sedan början av 2000-talet. Vad kan man då få om man köper en säkerhetsdörr från Woodsteel? Svaret finns nedan!

Säkerhetsdörr från Woodsteel – för brf, fastighetsägare och privatpersoner

Dessa dörrar kan köpas som både som brf, fastighetsägare eller som privatperson. Alla är kort och gott välkomna som kunder och även om kanske bostadsrättsföreningar är den mest vanliga typen av kunder så väljer också allt fler privatpersoner att installera en säkerhetsdörr.

Köper man en säkerhetsdörr från Woodsteel får man en dörr som är tillverkad av leverantören Torterolo & RE. Alla dörrar har en hög säkerhetsklass och skyddar mot både inbrott, bland och störande ljud som kommer utifrån. I sortimentet finns både lägenhetsdörrar, ytterdörrar för villor samt entréportar att hitta. Vill man köpa en säkerhetsdörr från Woodsteel finns kontor i följande städer:

  • Mariestad (Huvudkontor)
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö

Bor man inte i någon av dom ovan nämnda städerna kan man alltid ta kontakt för att se om en affär går att lösa ändå. På hemsidan kan man läsa att man levererar dörrar till ” i princip hela Sverige”.

Dörrar i olika stilar

Väljer man en säkerhetsdörr från Woodsteel behöver man inte göra avkall på vare sig kvalitet eller design. Man säljer som sagt dörrar i samarbete med tillverkaren Torterolo & RE – som är en av dom ledande tillverkarna på den europeiska marknaden. Man är kända för den höga säkerheten men också för sin design och det spelar ingen roll om man vill ha en enklare dörr eller en som passar till en gammal sekelskiftesbostad. Dörrarna kan designas helt efter originaldörrens ursprung och även det är något man kan se på hemsidan. Här finns en bild av en säkerhetsdörr från Woodsteel i en helt vanlig trappuppgång, med en originaldörr intill. Utifrån går det knappast att se skillnad.

Några andra exempel på dörrar som finns att se på hemsidan är en klassisk dörr med slät yta, en i mer gammaldags tappning med snickarglädje i form av speglar samt en vacker pardörr som lika gärna skulle kunna vara 100år gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *