Använd dig av flyttstädning i Stockholm

23 okt

Använd dig av flyttstädning i Stockholm

Att flytta från sin bostad kan både vara sorgligt, roligt, spännande och utmanande oavsett vilken anledning du valde att flytta och vart du ska ta vägen nu och med vem eller vilka. En sak är dock säker – att välja en firma som kan hjälpa dig med att göra en bra och smidig flyttstädning i Stockholm, är alltid en smart och väl utnyttjad idé! För vem orkar eller vill egentligen flyttstäda den bostad man lämnar?

Varför ska man anlita en städfirma vid flyttstädning i Stockholm?

Fördelar med att anlita en professionell aktör vid en flyttstädning i Stockholm är många. Kostnaden är det kanske både den största och viktigaste fördelen. Om du till exempel inte städar din lägenhet på ett bra sätt som godkänns av hyresvärden vid avflyttning, kan kostnaden blir stor och du får en sur faktura på posten. Detta är rent krasst pengar som du hade kunnat använda på andra roligare saker som ny heminredning eller en ny skön säng till din nya bostad. En hyresgäst har ju rätt att flytta in i ett välstädat hem, och man skulle själv bli sur och frustrerad om städningen inte var bra gjord om man själv flyttar in.

Flera, om inte de flesta, hyresbolag har bo-böcker där tips, råd och anvisningar om sitt boende finns. I denna brukar också en checklista finnas över de punkter som ska ingå i en flyttstädning. Och tyvärr är det en diger lista. Har man dessutom inte alla redskap eller produkter som krävs för att städa allt som står på listan, blir det dessutom en extra kostnad som man inte önskar sig vid en flytt.

Att anlita en städfirma kostar inte heller en förmögenhet även om man kanske tror det. Man kan använda sig av RUT-avdrag och erhålla skriftliga offerter som man kan jämföra med varandra för att finna det bästa priset och avtalet. Vissa städfirmor har fast pris medan andra baseras på timpris. Du kan också ibland välja olika tilläggstjänster om exempelvis inte fönsterputsning ingår i avtalet. Att anlita en firma för flyttstädning i Stockholm kommer definitivt vara värt det och både din kropp och familj kommer att tacka dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *