Om assistansbolag i Örebro

22 jan

Sen det blev tillåtet för privata aktörer att driva LSS-företag, har en rad företag dykt upp på marknaden. Många tycker om detta – faktum är att de som har ett stödbehov på över 20 timmar i veckan, i huvudsak använder … Read More »

Arbeta med personlig assistans i Skara

24 aug

I Skara kommun är arbetsmöjligheterna inom området personlig assistans stora. Att vara personlig assistent är ett roligt yrke med en mängd olika arbetsuppgifter. Gör som många andra och ansök om arbete hos ett assistansbolag i Skara. Är du intresserad av … Read More »

Klassiska smörrebröd

26 jan

Vem har inte varit i Danmark och upplevt hur smörrebröd skall vara? Detta är en klassisk rätt som de flesta har en relation till. Det är inte ovanligt att man avnjuter ett par smörrebröd i kombination med en god öl … Read More »

Hitta reservdelar till moped

26 jan

Den som brinner för fordon och önskar få sin moped att spinna, kan ha en utmaning i att hitta mopeddelar som passar. I och med att många av de äldre mopederna inte tillverkats på många år, är det en ganska … Read More »

Catering-meny i Stockholm

26 jan

Att välja ut den mat man skall bjuda sina gäster på kan vara allt annat än enkelt. Det finns många som har svårt för vissa smaker, och andra som av allergiska eller etiska skäl inte vill äta samma mat som … Read More »

Herrcyklar från kända varumärken

23 dec

Varje typ av cykel finns att köpa från ett större antal tillverkare och varumärken. I vissa fall har ett företag utmärkt sig genom att fokusera samt förfina sin tillverkning av just en viss typ av cyklar. Om det gäller herrcyklar … Read More »

Innan du köper en rollup

23 dec

Att använda rollup är en av de mest kostnadseffektiva sätt att göra reklam om ett budskap ska förmedlas på något mobilt som lätt kan ställas upp var som helst. Men vilken modell av rollup ska köpas in? Fundera över var … Read More »