Växeltjänst i molnet

27 jan

Molntjänster är ett samlingsnamn för olika tjänster som levereras via internet. Fler och fler företag upptäcker fördelarna med en molnbaserad växel. De är kostnadseffektiva och flexibla. Det går snabbt att komma igång med en telefonväxel i molnet utan att göra stora investeringar. Man behöver inte aldrig oroa sig för att tekniken ska bli föråldrad eller att det dyker upp oväntade kostnader. En molnbaserad växel är alltid uppdaterad och fungerar optimalt med företagets CRM.

Växeln i molnet: en flexibel lösning

En molnbaserad växel ger ditt företag flexibilitet och rörlighet. Man kan enkelt koppla på fler eller färre användare och olika funktioner i takt med att behoven förändras. Även för de anställda erbjuder en växel i molnet stora fördelar, de kan alltid svara i telefon, även när de inte befinner sig inne på kontoret, ja de kan befinna sig var som helst i hela världen och fortfarande vara nåbara. I princip kan de jobba hemma varje dag och ha växelfunktionerna tillgängliga direkt i mobilen.

Användarvänlig växel

Med en växeltjänst i molnet så får ni en växel som är väldigt enkel att implementera och att använda. Dessutom uppdateras den hela tiden med de senaste funktionerna så ni behöver aldrig oroa er för tekniken och kan helt fokusera på era arbetsuppgifter. Inom företaget kan ni alltid kommunicera utan att behöva använda fasta nummer och det går även att ta emot SMS på fastnätsnumret. De flesta företag erbjuder också en app med många funktioner för att växeln ska fungera perfekt. Ljudet är dessutom av mycket hög kvalitet och man kan bestämma vilka funktioner varje enskild medarbetare ska ha och efter tid lägga på nya funktioner.

Det är enklare att ge ett professionellt kundbemötande när man utan problem kan koppla vidare samtal, ni kommer helt enkelt att få fler nöjda kunder. Med en växeltjänst i molnet kan du använda mobiltelefon, skrivbordstelefon, trådlös telefon eller softphone.

Operatörsoberoende växlar

För många företag är det viktigt att kunna välja vilken operatör man vill, kanske vill man ha en operatör som erbjuder bra täckning över hela Sverige, detta kan vara speciellt viktigt för företag som är baserade i norra Sverige. Med en traditionell telefonväxel kan det vara svårt att välja och byta operatör som man vill. Väljer du en molnbaserad växel så är du aldrig knyten till en viss operatör. Vill du byta operatör så kan ni fortfarande använda samma typ av växellösning och enkelt logga på den nya operatören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *